Dubbelman Ridderkerk B.V.

Sinds 1906 het adres voor het vervaardigen, repareren, restaureren en aanpassen van scheepsmodellen, maquettes, schaalmodellen, ontwerpmodellen en mockups.

Over Dubbelman Ridderkerk B.V.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het maken van zeer precieze schaalmodellen. Onder onze klantenkring bevinden zich zeer bekende werven en ontwerpers. Wij produceren meerdere scheepsmodellen per jaar, die over de hele wereld te vinden zijn op tentoonstellingen, bij bedrijven en in musea. Sommige scheepseigenaren hebben de modellen thuis of in hun kantoor staan.

Wij hebben gemerkt dat onze klanten modellen voor verschillende doeleinden gebruiken, namelijk:

als eyecatcher op een tentoonstelling of  kantoor
als hulpmiddel voor ontwerpers
als hulpmiddel voor het verkopen van een ontwerp van een te bouwen schip
als hulpmiddel bij het verkopen van een dienst van een bedrijf
als hulpmiddel bij het bouwen van het echte schip

Onze modellen zijn van een zeer hoge kwaliteit en precisie. Wij kunnen voor onze klanten zowel ontwerp modellen als volledig uitgewerkte modellen maken.

Showroom

Maquettes